Dere husker kanskje at jeg søkte etter testpersoner i en konkurranse jeg kjørte i høst? Nå har de fått testet ut Clean Start, og jeg har fått tilbakemeldinger fra alle. Jeg fikk sponset fire startsett fra Clean Start, av >C-Spa<, som jeg valgte å dele med konkurransevinnerne. Det kan jo være greit for dere lesere å få flere meninger enn kun min? Det er jo mange som føler seg lurt etter å ha lest anmeldelser hos bloggere som roser middelmådige produkter opp i skyene, siden de har fått de sponset. Dette skal vi ikke ha noe av her hos Missmarlene! Her skal anmeldelser komme fra hjertet, og ingen skal føle seg lurt. Av oss fire som testet produktene, var èn misfornøyd, og det kommer selvfølgelig med her på anmeldelsen. Husk: Noe som funker på noen, funker ikke på alle, vi er alle forskjellige.

Litt kort om Clean Start før anmeldelsene, så dere vet hva det går ut på. Clean Start er en hudpleieserie spesielt laget for ungdommelig hud, uten unødvendige tilsetningsstoffer som parfyme, kunstige fargestoffer, mineralolje og S.D – alkohol. Før Dermalogica tok tak og utviklet Clean Start, var markedets hudpleieserier for ung hud for sterke, og inneholdt ingrendienser som forverret og tørket ut huden. Disse ingrendiensene finner du ikke i Clean Start, og et stort pluss er at produktene ikke testes på dyr.

IMG_8325

Av produkter finner du en rens, som du bruker morgen og kveld for å fjerne døde hudceller og annet rusk som legger seg på huden iløpet av døgnet. Du finner også en rensespray, som du kan spraye på deg om du har litt dårlig tid, og trenger litt oppfriskning. Nattkremen, skrubben og sticken er produktene som inneholder aktive ingrendienser for å bekjempe utbrudd, og holde huden frisk og ren. For fukt og vedlikehold finnes to kremer, en med farge og en uten. Det finnes også et leppeprodukt i serien, for å beskytte og mykgjøre leppene, men dette var ikke med i startkitet, og har derfor ikke blitt testet. Sticken var heller ikke med i kitet, men jeg har planer om å prøve den, og kan sikkert komme med en anmeldelse om den etterhvert. Vil du lese mer om produktene, kan du gå inn på www.cleanstart.no. Der kan du også kjøpe produktene, om du ikke vil kjøpe de fra C-Spa sine hjemmesider som du finner >her<.

Jeg sendte rundt samme spørsmål til alle, og under hvert bilde, finner dere svaret til personen på bilde. Tusen takk til >Kristina<, >Siv< og Daniel som ville teste produktene sammen med meg, og ikke minst en stor takk til >C-Spa< som stilte med produkter.

IMG_7087

Hvor lenge har du brukt produktene?

Siden slutten av september. Jeg har gått tom for rens, så nå bruker jeg en fra REN, frem til jeg får kjøpt meg en ny.

Hvordan har det funket på deg?

Til å begynne med funket det utrolig bra, og jeg ble kvitt de smånuppene jeg har vært plaget med i panna denne sommeren. Produktene funker fortsatt veldig bra, og jeg er veldig fornøyd. Jeg fikk en allergisk reaksjon på noe jeg spiste i november, og har slitt endel med sår/kviser på kinnene, men de er så å si borte nå. Jeg følte Clean Start hjalp godt på sårene, men reagerer man på noe, tar det gjerne litt tid før det går bort igjen. Det jeg også gjorde for å hjelpe prosessen litt, var å smøre et tykkere lag akkurat på kinnene, med nattkremen, enn i resten av ansiktet. Nattkremen inneholder jo aktive ingrendienser, som skal bekjempe utbrudd, og hindre at nye oppstår, og det føler jeg absolutt den gjør!

Er det et produkt du ville anbefalt andre?

Ja, det er det. Sliter du litt med uren hud, eller bare ikke har funnet deg en hudpleieserie du er fornøyd med, vil jeg anbefale å teste ut Clean Start. Den er rettet mot ungdom/ung voksen, og er rimelig i pris.

Hva er ditt favorittprodukt fra serien?

Jeg var utrolig fornøyd med skrubben lenge, men nå har jeg ikke brukt den på en stund, i og med at jeg fikk en reaksjon på noe sist jeg brukte den (mistenker ansiktsmasken jeg brukte etter skrubben). Så for å roe utbruddene i kinnene, har jeg ikke brukt noe særlig annet enn krem på huden. Jeg har gått til innkjøp av den fargede dagkremen, og den er en stor favoritt!

Kommer du til å fortsette å bruke Clean Start, etter prøvepakken er tom?

Ja, det kommer jeg til å gjøre, og har som nevnt over, invistert i den fargede dagkremen allerede. Produktene jeg med sikkerhet vil fortsette å bruke er den, nattkremen og skrubben. Jeg har også lyst å teste ut spot-on sticken i serien, som ikke var med i prøvepakken.

 

737950_10151174248071836_362557418_o

Hvor lenge har du brukt produktene?

Siden jeg fikk de tilsendt fra deg etter konkurransen (mot slutten av oktober)

Hvordan har det funket på deg?
Produktet har gjort underverker for huden min værtfall. Før jeg begynte så var huden min tørr, og jeg hadde rødt “utslett” på ene kinnet mitt. Nå har utslettet faktisk gått nesten helt bort, huden min er mye renere enn før og jeg føler meg mye friskere ansiktet. Er fortsatt litt tørr, men det er vel mye av den kalde vinterkulden sin feil.

Er det et produkt du ville anbefalt til andre?
Så absolutt! Dette er første renseproduktet som faktisk har fungert på huden min.

Hva er ditt yndlingsprodukt fra serien?
Det må være skrubben. Jeg har alltid blitt veldig rød i ansiktet etter å ha brukt skrubb, men det ble jeg ikke av denne. Den gir også raskt resultater og huden føles mye bedre. Også må jeg jo skryte veldig av “bb-kremen”.

Kommer du fortsatt til å bruke det, etter prøvepakken er tom?
Det kommer jeg nok til å gjøre. Har aldri vært så fornøyd med ett produkt før.

 

414532_420026004677411_118522015_o

Hvor lenge har du brukt produktene?

Jeg har brukt Clean Start siden jeg fikk det tilsendt etter konkurransen (mot slutten av oktober)

Hvordan har det funket på deg?

Synes det har funka bra, jeg!! Jeg har iallfall troa på at noe av forbedringa har kommet fra produktene! Huden har blitt mer clean, men også en smule tørrere. Kanskje fordi jeg ikke helt enda har skjønt hvor mye jeg skal bruke av hver? Tror iallfall at nattkremen tørker mer ut enn dagkremen – for den gir da også litt fukt!

Er det et produkt du ville anbefalt andre?

Jeg vil nok anbefale det, ja – jeg synes det virker friskt og rensende!

Hva er ditt favorittprodukt fra serien?

Jeg har for det meste brukt nattkremen og dagkremen – det var et av de andre produktene jeg også hadde lyst til å prøve, men som ikke var med.. Husker ikke hva det var, for lappen ligger hjemme! Kanskje var det en concealer med i serien?

Kommer du til å fortsette å bruke Clean Start, etter prøvepakken er tom?

Jeg er ikke den til å bruke mye penger på hudprodukter, men om mamma på et vis kommer over det og kjøper det med hjem, så ja så klart! Eller om jeg finner det en plass det ikke er superdyrt (har ikke sett det rundt på nett, jeg! Hadde jo aldri hørt om det før du hadde den giveawayen!)

 

IMG_1453

Hvor lenge har du brukt produktene?

Litt over en måned

Er det et produkt du ville anbefalt andre?

Nei, jeg vil anbefale å dra til legen for å få en kvisekrem som passer dine kviser, om du er veldig plaget.

Hva er ditt favorittprodukt av serien?

Maske/skrubben man bruker 1 dag i uka, for den hjelper mot kvisene.

Kommer du til å fortsette å bruke Clean Start, etter prøvepakken er tom?

Nei, jeg kommer ikke til å bruke Clean Start, da det ikke hjalp på mine problemer.

—————————————————————————————————————-

Hooh, litt av et innlegg dette, men jeg ville at produktene skulle testes godt før de kom på bloggen. Håper dere ble litt nysgjerrig på Clean Start, og at kanskje noen av dere tar fatt, og prøver dere og. Et startkit kan jeg virkelig anbefale, uansett hvilket hudpleiemerke du vil teste. Har de startkit, prøv det først! Da får du en viss greie på om produktene er noe for deg, før du bretter ut lappa og drar med alt i fullsize hjem. Å få inn gode hudpleierutiner er utrolig viktig, selv om jeg skal innrømme selv at jeg ikke alltid har vært like flink. Det var i 2012 jeg fikk opp øynene for hudpleie, og nå går det bare av seg selv. Følelsen av ren og frisk hud både morgen og kveld er utrolig deilig, og jeg har absolutt tro på at huden min har godt av det. Å ta vare på huden er kun invistering, som du kommer til å takke deg selv for om 20-30 år ;-)

Q: Var denne anmeldelsen hjelpsom?

Q: Har dere prøvd, eller har lyst til å prøve, Clean Start?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...