Heihei, og god søndagsmorgen! 

Dere har vel hørt om Disney-filmen “Oz – the great and powerful” som har kinopremiere fredag 15 mars? Jeg er så heldig at jeg har fått lov til å dele ut billetter til dere! Ikke nok med det, vinnerne vil motta hver sin konvolutt med kule kinoeffekter og to spesialbilletter i magisk Oz-stil som kan brukes der dere bor.


Jeg gleder meg som en unge til jeg skal på kino å se denne! Jeg har ikke sett den gamle filmen av Oz, men denne skal jeg få med meg ja. Herlige skuespillere, flotte effekter og Disney, dette kan jo ikke slå feil? Jeg får selv billett til filmen, og kommer selvfølgelig til å skrive hva jeg syns om den i ettertid.

Meld dere på konkurransen ved å skrive navn + mailadresse i kommentarfeltet.

Jeg trekker to vinnere som blir publisert på torsdagsmorgen, og konkurransen blir gående ut onsdag.

Forresten: Sjekk ut Disneys konkurranse på facebook >her< for nok en mulighet til å vinne to kinobilletter til der dere bor.

Q: Er dere med?
Q: Flere som skal se denne?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...